Fets poc coneguts sobre bones pràctiques d’emmagatzematge i distribució ….

L’emmagatzematge i l’eliminació adequats dels medicaments és necessari per ajudar a mantenir els pacients, relatius, així com els cuidadors sense risc. Tots els medicaments poden ser nocius si no es mantenen correctament, si no es prenen com a encaminades, si es prenen l’individu incorrecte, o si no es desfà de forma segura. L’emmagatzematge segur de la medicina garanteix les persones i també els membres de la família dels danys.

Cada any, uns 60.000 nens amb més probabilitats de la clínica d’emergència a causa del fet que prenien medicaments quan un adult no buscava. Si no es desat correctament, els medicaments poden no funcionar també o poden ser perillosos. Els punters d’emmagatzematge de medicaments segurs inclouen: Seguiu les instruccions d’espai d’emmagatzematge en ampolles de medicina. Alguns medicaments han de ser refrigerats o mantinguts fora de la llum.

Si no esteu segurs, pregunteu al farmacèutic com s’ha d’emmagatzemar la medicació. Emmagatzemeu medicaments no refrigerats en una zona de moda completament seca. No guardeu la medicació al bany de la dutxa. La humitat i la calor de les dutxes, els banys i els lavabos poden danyar els medicaments. Els medicaments poden no funcionar o poden arribar a ser nocius. Les ubicacions segures per mantenir els medicaments consisteixen en un armari de la zona de cuina allunyat del lavabo o del forn o en un bastidor en un traster.

Mantingueu la medicina en un calaix de nevera o poseu la medicació en un recipient per protegir els aliments veïns. Mantingueu els medicaments refrigerats a un nivell de temperatura consistent. No poseu la medicació dins o a prop del congelador de la nevera. No estalvieu medicaments a la porta de la nevera a causa del fet que la temperatura pot canviar quan s’obre la porta.

Directrius ASHP sobre la manipulació de drogues perilloses per als maniquins

L’automòbil pot fer -se també calent. La calor pot crear medicaments per no treballar o acabar sent perillós. Compreu medicaments a l’original, amb contenidors etiquetats. Mai barregeu diversos medicaments al mateix contenidor. Si utilitzeu un quadre de pastilles o un altre coordinador de medicaments, conserveu els contenidors de medicaments originals i etiquetats. L’etiqueta original pot ajudar si hi ha preocupacions sobre el nom de la medicació, la dosi, les recàrregues o les directrius sobre com prendre o emmagatzemar la medicació.

Poseu constantment els medicaments després de cada ús. No deixeu medicaments al taulell ni a una bossa o bossa de bolquers, també si, certament, caldrà tornar -lo a donar en un parell de recursos humans. Això és especialment essencial si un medicament és un medicament nociu o un compost gestionat. Cal desfer -se dels medicaments quan ja no siguin necessaris o quan puguin ser perillosos o també funcionen d’una altra manera.

Llenceu -les de seguida, ja que certament no podreu donar la dosi correcta. Alguns medicaments poden fins i tot ser perjudicials si es redueixen o es fan malbé. Estan caducats. Consulteu les dates de caducitat de les ampolles de medicació. Els medicaments caducats no poden funcionar més, i també la medicació pot ser que no sigui segur.

No feu ús de medicaments que han transformat el color, s’estan esmiculant o que tinguin un aroma nou o dolent. No utilitzeu medicaments de líquids que han acabat sent ennuvolats o decolorats, s’han engrandit o transformat en consistència o que tinguin partícules flotants. Ja no són necessaris. No estalvieu medicaments amb recepta addicional o no desitjats per a un ús posterior.

Els principals principis d’emmagatzematge segur i eliminació dels medicaments contra el càncer

Abans de prendre qualsevol medicament amb recepta, cal veure i diagnosticar un proveïdor d’atenció de salut i benestar per assegurar -se que es dóna el tipus adequat i també la dosi de medicina. Algunes accions simples poden ajudar a garantir que els medicaments es llençen amb seguretat. Si teniu problemes sobre quan o exactament com eliminar els medicaments, pregunteu al vostre farmacèutic.

Els medicaments d’estudi que s’ofereixen a la investigació individus es compten amb deteniment i es mantenen el seguiment del component de l’estudi de la investigació. Seguiu aquestes accions per llençar tots els altres medicaments, incloses píndoles, líquids, disminucions, pegats, cremes, així com inhaladors:.

Alguns medicaments requereixen un maneig especial pel fet que poden ser perillosos (perjudicials) a les persones que els donen. Això es deu al fet que alguns estudis de recerca revelen que les persones que cuiden els pacients que prenen aquests medicaments especials també poden tenir ajustaments dins de les cèl·lules del seu cos. Aquests canvis es poden evitar seguint accions particulars.

El perill de perill per afrontar quantitats minúscules d’aquests medicaments perillosos és reduït, però és una bona idea mantenir -se al marge d’exposició directa preferentment. A continuació es mostren els indicadors de coses que podeu fer a la casa per restringir l’exposició. Guants d’un sol ús (imatge 1) obteniu -los de la vostra botiga de drogues del barri https://infogra.me/en/users/103592 o de la botiga de venda al detall de l’Hospital Nation’s Kid.

El truc de 7 segons per al procediment d’emmagatzematge químic

Utilitzeu cobertes de roba de mà no reutilitzables si toqueu algun tipus de medicament no segur. No utilitzeu cobertes de roba de mà trencades o punxades. Utilitzeu tasses de medicació de plàstic no reutilitzables per moure una píndola d’una ampolla de medicació. Descartar qualsevol tipus de cobertes de roba de mà usades, vestits, tasses de medicina, xeringues orals o ampolles en una paperera de dues capes i robusta.

Assegureu -vos de mantenir aquesta brossa fora de l’abast de les mascotes i els nens familiars. Si esteu embarassades o intenteu acabar sentint -vos, heu de no tenir cura dels medicaments perillosos. Si sou el principal cuidador, parleu amb la vostra infermera registrada, professional mèdic o farmacòleg sobre mètodes sense risc per tenir cura de la persona.