Com 11 mites del retinol, es debatre us poden estalviar temps, estrès i diners.

EUA Pharm. 2022; 47 (6): 33 -36. Resum: Com a transportistes d’atenció mèdica de primera línia, els farmacòlegs tenen una gran quantitat per proporcionar als clients detalls significatius sobre medicaments comuns juntament amb comoditat problemes individuals sobre medicaments genèrics versus medicaments de marca. Els farmacèutics poden influir en l’assessorament dels pacients sobre medicaments comuns versus medicaments de marca, així com en respondre a les preocupacions sobre els ingredients actius actius versus inactius https://catalunyafarm.com/comprar-viagra-femenina/ per assegurar-se que els pacients tinguin una comprensió completa sobre els medicaments comuns.

https://www.diggerslist.com/alendoloss/about

La FDA suggereix que als Estats Units, nou de cada 10 receptes omplertes són per a medicaments genèrics i, en conjunt, els medicaments habituals costen un 85% aproximadament menys que els medicaments de marca. 1,2 Segons la FDA, la firma accepta més de 800 sol·licituds de medicaments per a medicaments comuns cada any. 2 La FDA també indica que la varietat en expansió de medicaments genèrics que entra al mercat procedeix a crear competidors al mercat, així com ajudar a fer que molts medicaments siguin més rendibles Capacitat de pagar.

5.000 milions el 2027. 3 El Oficina de Drogues Genèriques (OGD) de la FDA (OGD), que forma part del Centre d’Avaluació de Medicaments i també Estudi de Recerca, s’encarrega d’executar el procediment de govern de medicaments genèrics, a més d’assegurar -se que la seguretat i l’eficàcia de les drogues comunes ( Vegeu la barra lateral 1). 4 L’OGD garanteix que la producció, els envasos, així com la prova de llocs web de medicaments comuns compleixen i s’adhereixen als criteris similars de màxima qualitat que els necessaris per als medicaments de marca.

1,4 Mentre que els medicaments comuns es prescriuen àmpliament, algunes revistes revelen que alguns consumidors encara no dubten en utilitzar medicaments comuns i creuen que no són tan segurs ni efectius com els medicaments de marca. 2 Els farmacòlegs poden identificar i abordar les barreres per utilitzar fàrmacs comuns, com ara l’absència d’expertesa, la idea que els medicaments de marca i també els medicaments genèrics no són iguals, experiències prèvies amb fàrmacs genèrics i problemes relacionats amb els impactes perjudicials factibles (AES).

La regla de 5 minuts per debatre un mite de la farmàcia comuna: el 80-125% …

A causa de la seva experiència en medicina, els farmacèutics també poden ser importants per informar als pacients sobre la seguretat i també l’eficiència, el procediment d’aprovació de la FDA, així com qualsevol problema que els clients puguin tenir pel que fa als medicaments comuns. Amb procediments eficients d’educació del pacient, els farmacèutics poden subministrar detalls rellevants a les persones i orientar-los a fonts d’educació de pacient de bona reputació sobre medicaments comuns, cosa que els permetrà prendre decisions educades sobre l’ús de medicaments genèrics.

5 a una iniciativa per augmentar les campanyes d’educació de pacients sobre medicaments genèrics i també per assegurar-se que els clients reconeixen que els medicaments genèrics tenen la mateixa seguretat i seguretat, eficàcia, així com els requisits de màxima qualitat com els seus homòlegs de marca, la FDA va publicar una FDA Campanya al setembre de 2017 per augmentar el coneixement sobre el valor de medicaments comuns. 6 A més, la FDA té en compte que els farmacèutics poden ser destacats en reiterar aquests missatges als seus pacients.

El 6In 2017, la FDA va anunciar el Pla d’Acció de Competidors de Drogues (DCAP) per inspirar competidors de mercat més vigorosos i assenyats per a medicaments genèrics i també ajudar a compartir una eficiència i claredat molt millors al procediment testimonial de fàrmacs genèrics sense perdre la minuciositat científica essencial per a la Programa de drogues genèrics de la FDA. 7 A través del DCAP, la FDA ajuda a desfer-se de les barreres al desenvolupament de medicaments genèrics, així com a l’entrada del mercat en una iniciativa per motivar els competidors perquè els clients puguin adquirir els medicaments que necessiten a costos sensibles.

La FDA s’assegura que els fabricants de medicaments genèrics compleixen els mateixos requisits per a la duresa, la puresa, així com l’alta qualitat que el productor inicial de marca i també s’adhereixen a les mateixes regulacions estrictes de “grans pràctiques de producció”. 8-10 Hi ha molts mites i idees errònies sobre medicaments genèrics i els farmacòlegs els poden resoldre oferint a persones amb les realitats sobre medicaments comuns, tal com es mostra a la taula 1.

La regla de 2 minuts per Pattie Lovett-Reid: 10 mites de diners comuns es van debatre

En fer-ho, el fabricant de la medicació genèrica ha de verificar la seva solució és el mateix (bioequivalent) que el medicament de marca. La FDA demana que tots els llocs web de producció, envasos, així com els llocs web de cribratge passin els requisits de qualitat similars als dels medicaments de marca. A més, es fan molts medicaments comuns a la mateixa fàbrica que els medicaments de marca.

Els medicaments comuns passen per un procediment testimonial detallat per obtenir l’autorització de la FDA. La FDA s’assegura que un medicament comú subministra el mateix avantatge mèdic i és tan lliure de risc i també eficaç com la medicació de marca. Els medicaments genèrics solen tornar-vos a fixar menys que els seus equivalents de marca, ja que no necessiten repetir estudis de recerca per a mascotes i mèdiques que es requerien dels medicaments de marca per determinar la seguretat i l’efectivitat.

La FDA monitoritza el seu sistema d’informació d’esdeveniments negatius i també revisa Med, vegeu els informes per comprovar els problemes associats a la qualitat del producte genèric de drogues i també curar la inequivalència. En realitat s’han realitzat nombroses investigacions en nombrosos països per revisar la mentalitat dels clients i els hàbits a l’hora de comprar medicaments comuns. Les publicacions revelen que les enteses relacionades amb la compra d’aquests medicaments comuns poden veure’s afectades per la percebuda d’alta qualitat, característiques del producte, experiències anteriors i derivacions del metge.